“Ваша драгоценост, наша страст – Златар Немања.”

Са поносом стоји иза више од једне деценије искуства у изради и поправци накита, вођени безвременском лепотом и страшћу према традицији.

Добродошли у свет врхунског сребрног накита и мајсторских поправки драгоцености

Златар Немања је породична радња основана 2017. године, смештена на истакнутој локацији у Батајници. Под вођством власника Немање Почуче, наша радња је постала симбол квалитета и посвећености у пружању врхунских услуга.

“Мајсторство које траје – Златар Немања.”

Пружамо следеће услуге како би задовољили потребе наших клијената:

  • Израда Сребрног Накита: Немања Почуча, са својим вишегодишњим искуством и мајсторским вештинама, ручно израђује сребрни накит високог квалитета, прилагођен индивидуалним жељама и укусу сваког клијента.
  • Поправке Накита: Без обзира да ли је у питању поправка сребрног или златног накита, дорада драгуља или замена делова, Немања је ту да пружи своју експертизу и прецизност у раду.
  • Откуп Племенитих Метала: Као регистровани откупљивач племенитих метала, Стојим вам на располагању за све ваше потребе у вези са продајом злата, сребра и других племенитих метала.
  • Консултације и Савети: Немања Почуча је ту да пружи савете и консултације о одабиру накита, одржавању и нези драгоцености, као и о било којим другим питањима која имате у вези са накитом.

Немањина посвећеност врхунском квалитету, пажљиво према детаљима и љубави према занату чине га вашим поузданим партнером у свету накита. Без обзира да ли тражите савршен комад накита за посебну прилику или вам је потребна мајсторска рука за поправку ваших драгоцености, “Златар Немања” је ту да испуни ваше жеље и превазиђе ваша очекивања.

Марко П.

“Златар Немања је био мој први избор када је у питању поправка мог наслеђеног златног накита. Немања је стручно и брзо поправио оштећења на мом прстену, водећи рачуна о оригиналном дизајну. Сада је мој прстен у беспрекорном стању и радујем се што ћу га носити и даље. Велико хвала Немањи на изузетној услузи!”

Петар Д.

„Златар Немања је дефинитивно најбољи на диплому! Његов сребрни накит је једноставно предиван, а квалитет израде је изванредан. Купио сам неколико комада накита за своју супругу и она је била одушевљена сваким од њих. Немања је пажљиво саслушао наше жеље и направио нам незаборавне комаде. накита који ће заувек бити део наших посебних тренутака. Хвала вам, Златар Немања!”

Ана М.

„Након што сам први пут посетила Златара Немању, одушевљен сам њиховим пажњом према детаљима и квалитетом њиховог рада. Немања је веома стручан и пажљиво је саслушао моје жеље приликом израде прстења за венчање. Коначни производ је био савршен и премашио је сва моја очекивања. Хвала. Хвала. вам што сте наш посебан дан учинили још посебним!”